velikost pisave: 60% 70% 80% 90%

Dobrodošli na spletni strani podjetja BIOTHERM

Smo podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 v času gospodarskega razvoja, novogradenj in obnove stanovanj.
V prvih letih delovanja smo vso svojo energijo usmerili prav v to smer, kjer smo si nabirali izkušnje pri obnovi bivalnih in poslovnih prostorov.
Ogrevanje je bila naša vzporedna dejavnost, kjer smo razvili izdelek za ogrevanje prostorov iz naravnega kamna, ki deluje na električno energijo.
V današnjem času, ko je potreba po fosilnih gorivih vedno večja in je onesnaževanje okolja postala naša skrb, ponujamo dodatke za izboljšanje fosilnih goriv, ki povečujejo učinkovitost izgorevanja, posledično pa zmanjšujejo porabo goriva, ter zmanjšujejo emisije.

Dejavnost podjetja bo v bodoče tesno povezana z učinkovito rabo energije in zmanjševanju izpustov škodljivih emisij v okolje. Področja energetike in ekologije predstavljajo enega od izzivov tega stoletja. Inovativnost in razvoj novih izdelkov sta naše vodilo, saj bo le tako mogoče tudi v prihodnosti obdržati korak z najzahtevnejšimi evropskimi in svetovnimi trgi.

Novi projekti nam vedno predstavljajo izziv, ki je povezan z novimi idejami in optimalnimi rešitvami na podlagi znanja, za zadovoljstvo naših kupcev. Dolgoletna tradicija in izkušnje v povezavi z vrhunskim znanjem so garancija za prihodnost.

 

Veseli nas, da je bilo naše prizadevanje poplačano z zaupanjem več tisoč kupcev.

Zakaj nam ne bi zaupali še vi !

Syndicate content